Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με το ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ - ΗΘΟΠΟΙΟΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Κωνσταντινίδου Ελένη

ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Γαλατσίου




Πάμε μαζί   Πάμε μπροστά
Με εντιμότηταδιαφάνεια, ήθος



 elenikonstantinidou@hotmail.com 
   elenikonstantinidou.blogspot.gr 

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη
Είμαι ηθοποιόςΜέλος του ΣΕΗ.   
 Μέλος του Hellenic Centre of the ITI (Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου).
Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης
Σπουδές: Make up Effects - Σεμινάρια της KRYOLAN, Η Σκηνοθεσία στο ΘέατροΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τμήμα Οικονομικών Επιστημών / e-Learning, ΑγγλικάΙσπανικά.
ΣυνεργασίεςΜε το Κ.Θ.Β.Ε. (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος), την Ε.Λ.Σ. (Εθνική Λυρική Σκηνή), το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕΒεροίαςτο Θ.Ε.Θ. (Θεατρικό Εργαστήρι Θεσσαλονίκης), το Θέατρο Αναζήτηση Θεσσαλονίκης κ.ά. με παραστάσεις που συμμετείχαν στα Φεστιβάλ των Αρχαίων Θεάτρων ΕπιδαύρουΗρωδείουΦιλίππων ΘάσουΔωδώνηςκαθώς και σε Διεθνή Φεστιβάλ ΘεάτρουΣημαντική πορεία και στη τηλεόραση με πρώτους ρόλους και συμμετοχές σε ταινίεςραδιοφωνικές θεατρικές εκπομπέςσπικάζσε πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμωνκ.ά.

Έχω πολυετή πείρα στην Τοπική ΑυτοδιοίκησηΣτον Δήμο Αθηναίων προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε καθημερινή βάσησε διάφορους νευραλγικούς τομείςόπως στο γραφείο του Προέδρου στον ΚΥΑΔΑ (άστεγοισυσσίτιααπασχόληση μικρών παιδιών με θεατρικά παιχνίδια), στο γραφείο Αντιδημάρχου της Καθημερινότητας στο τηλεφωνικό κέντρο για την καταγραφή παραπόνων προβλημάτων των πολιτών δημοτών και την ενημέρωση των αρμοδίων γραφείων για την επίλυσή τους και στο γραφείο Αντιδημάρχου Πρασίνου και Αδέσποτων Ζώων.

Το έντονο ενδιαφέρον μου για τα κοινάκαι για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε οι Γαλατσιώτες όλα αυτά τα χρόνιαη πολυετήςεθελοντική ενασχόλησή μου με αυτά στην Αυτοδιοίκηση και σε Συλλόγους και η πολύχρονη πείρα μου στον τομέα του Πολιτισμού λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότηταςείναι οι λόγοι που αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Γαλατσίου.
Πιστεύω ακράδαντα ότι θα μπορέσω να συμβάλλω συμμετέχοντας ενεργά για να αναβαθμιστεί το Γαλάτσι μας
Με την εντιμότητατη διαφάνειατο ήθος και την αξιοπρέπεια, μπορούμε να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα καινούργιο Γαλάτσιανθρώπινοκαθαρόπράσινο, πολιτιστικά αναβαθμισμένο
Πάμε μαζί πάμε μπροστάγια το "Γαλάτσι του Αύριο". 
Με αγάπηελπίδα και όραμαγια ένα καλύτερο Αύριο στο Γαλάτσι μας.

Κωνσταντινίδου Ελένη
Ηθοποιός

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γαλατσίου

με τον συνδυασμό Γαλάτσι του Αύριο
      της Υποψήφιας Δημάρχου Έλενας Ζέρβα 

facebook.com/ElenaKonstantinidouActress/